NetSuli Oktatócégeknek

Tarts e-kurzusokat nálunk!

A technológia gyors fejlődése az oktatásban is új irányzatokat nyitott. A hagyományos tantermi oktatás már nem elégíti ki az újfajta igényeket.
Kényelmes, bárhonnan és bármilyen okos eszközről elérhető, multimédiás eszközök álltak a tanítás szolgálatába, amely újfajta szemlélet, újfajta tanári kompetenciákat igényelnek.
A NetSuli célja, hogy az új feltételekhez igazodva megteremtse a lehetőséget az új generáció hatékony, testre szabott képzéséhez. Egy olyan technikai hátteret nyújtunk a képző cégeknek, tanároknak, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen tudják elsajátítani a szükséges készségeket, képességeket; és akár egy új irányzatot is teremthetnek a portfóliójukban.

Mit nyújt a NetSuli?

Több szabadidő

A tananyagot csak egyszer kell összeállítani és feltölteni. Ezt követően már nincs szükség az állandó jelenlétre, elegendő csak az élő órákon ott lenned! Bármikor elmehetsz nyaralni is, akár több hétre is!

Trendi világ

Online közösség, virtuális kapcsolat a diákokkal, online oktatás, akár a világ túlsó végén tanuló diákokkal is!

Költséghatékony

Nem igényel tőkebefektetést! Nem kell utazni sehová, akár az otthonodból intézhetsz mindent! Nincs utazási költség, nincs szállás költség sem!

Új karrier lehetőség

Itt az idő, hogy kipróbáld magad online tanárként! Akár egy teljesen új bevételi forrásod is lehet!

Modern eszközök

A NetSuli számos lehetőséggel segíti a hatékony online oktatást: különböző multimédiás eszközök, élő órás privát konzultáció az otthonodból, online vizsgatesztek akár matematikai vagy fizikai képletek támogatásával, online workshop és csoportos munka lehetősége, vagy akár egy már meglévő könyved feltöltése.

Profi támogatás

Videókkal támogatjuk, hogy minél egyszerűbben megtanulhasd a NetSuli minden csínyját-bínját. De ha ez nem lenne elég, akkor az elérhetőségeinken keresztül is megtalálsz bennünket!

Együttműködő partnereink

BIX
HP
Cisco
DirectAdmin
ISZT
cPanel
.hu Domain
RIPE

Találjon megoldást informatikai problémáira még ma!

Az IT-csapat megoldja!

 

Vállalkozásaink egyesített erőforrásokkal kínálnak egyedi és összetett hardver, szofver és online megoldásokat kihívásaira.

SzolgáltatásainkKapcsolat