Weboldal

Weboldal kialakítás és karbantartás

Mielőtt elmerülünk a weboldalak csodálatos, és üzletszerző elemzésébe, érdemes néhány kérdésre választ kapnunk ahhoz, hogy miért van szüksége egy vállalkozásnak egy professzionális kialakításó weboldalra.

Miért van szükség egy saját weboldalra?

A weboldal profi megjelenést biztosít

A mai fogyasztók 84%-a úgy gondolja, hogy egy weboldal hitelesebbé teszi a vállalkozást, mint azok a cégek, amelyek csak közösségi médiaprofillal rendelkeznek. A weboldal tökéletes hely arra is, hogy bemutassa a vállalkozásának szakmai tanúsítványait, díjait, valamint termékeit vagy szolgáltatásait.

Az Ön weboldala új ügyfeleket vonzhat a Google-on keresztül

Lehet, hogy elégedett a vállalkozásának jelenlegi méretével, de minden vállalatnál tapasztalható ügyfélforgalom. A folyamatos fejlődés érdekében új ügyfeleket kell vonzania, és ennek egyik legjobb módja az, hogy láthatóbbá teszi magát a Google-on. A közösségi médiahálózatokat a Google indexeli, és a közösségi média bejegyzései a keresőmotorral is megtalálhatók, de egy weboldal segítségével sokkal több eszközhöz és stratégiához férhet hozzá a keresőoptimalizálás (SEO) terén. A SEO pedig a kulcsa annak, hogy vállalkozása megjelenjen a Google első oldalán.

A „keresőoptimalizálás” kifejezés talán ijesztő lehet, de a gyakorlatban meglehetősen egyszerű. Beírja a vállalkozásával kapcsolatos szavakat és kifejezéseket egy kulcsszó-kutató eszközbe, kitalálja, hogy melyek azok, amelyek a legnagyobb forgalmat generálják a Google-on, majd ezek köré a kifejezések köré építi a tartalmát. Általános szabály, hogy minden egyes tartalomnak más-más kulcsszóra kell összpontosítania, így ahogy a tartalomlistája növekszik, úgy lesz képes webhelyét több kulcsszóra is rangsorolni.

Világosan bemutathatja termékeit és szolgáltatásait

A weboldalán megjelenített kiváló minőségű fényképekkel megmutathatja a potenciális ügyfeleknek, hogy mit kapnak, ha Önnel dolgoznak.

Weboldalának dizájnját a kiemelt képekkel együtt arra is használhatja, hogy az emberek megérezzék, milyen érzés belépni a fizikai helyedre. Ez különösen jól működik, ha a márkája szorosan kötődik a helyszín „hangulatához”.

Egy másik dolog, amit megtehet, hogy a termékeikkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos fontos információkat tesz közzé a weboldalon, hogy biztosan a megfelelő ügyfeleket vonzza be.

A legjobb értékeléseket és ajánlásokat jól láthatóan megjelenítheti a weboldalán.

A legjobb értékelések és/vagy ajánlások kiemelkedő helyen történő megjelenítése a weboldaladon nagyszerű módja a bizalom megteremtésének. Ez történhet személyes ügyfélvélemények formájában, melyek mindíg naprakészek.

Ha vállalkozása újságcikkekben, TV-műsorokban, vagy népszerű helyi blogokban jelent meg, ezeket is feltüntetheti.

A legjobb vélemények közzététele a weboldalán másodlagos célt is szolgál, mégpedig egy állandó archívum létrehozását. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha harmadik fél véleményező webhelyei a jövőben valamikor bezárnak, látogatói akkor is hozzáférhetnek legjobb véleménykhez.

A weboldal arra ösztönözheti az ügyfeleket, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot.

A weboldal kiválóan alkalmas arra, hogy elérhetőségi adatait könnyen elérhetővé tegye a potenciális ügyfelek számára. Akár fejlécben vagy láblécben is közzéteheti elérhetőségi adatait, így azok minden egyes oldalon megjelennek.

Integrálhatja weboldalát a Google Maps-szel, hogy az emberek könnyebben megtalálják Önt.

Egy weboldalon közvetlenül a tartalomba ágyazhat be térképeket, melyek segítenek a potenciális ügyfeleknek a könnyű eligazodásban, hogy egyszerűen felkereshessék vállalkozását, üzletét.

Az Ön weboldala megalapozza az Ön pozícióját a tevékenységi területén

2021-től a kisvállalkozások 71%-a rendelkezik weboldallal, és a vásárlók 81%-a online kutat, mielőtt vásárolna. Más szóval, ha a versenytársai online vannak, Ön pedig nem, akkor ezek a versenytársak kerülnek először kapcsolatba az ügyfelekkel.

Egy weboldal létrehozása teret ad Önnek arra, hogy megossza, miről szól a vállalkozása, megalapozza az iparágban betöltött szerepét, és kapcsolatot teremtsen azokkal az ügyfelekkel, akiknek szüksége van Önre.

Professzionális megoldás szakértőktől!

Ezek csupán a legfontosabb indokok arra vonatkozóan, hogy miért érdemes vállalkozása számára saját weboldalt létrehozni.

Keressen bennünket, ha valóban sikeres weboldalt szeretne vállalkozása számára, és csapatunk a legmodernebb technológának megfelelő, leginkább nyereség-orientált megoldást fogják Önnek kínálni.

Bízza profi marketing szakemberekre kis és középvállalkozásának internetes megjelnését, mivel hatalmas előnyt kovácsolhat versenytársaival szemben.

Együttműködő partnereink

BIX
HP
Cisco
DirectAdmin
ISZT
cPanel
.hu Domain
RIPE

Találjon megoldást informatikai problémáira még ma!

Az IT-csapat megoldja!

 

Vállalkozásaink egyesített erőforrásokkal kínálnak egyedi és összetett hardver, szofver és online megoldásokat kihívásaira.

SzolgáltatásainkKapcsolat