NetSuli – Vállalatoknak

Miért kellhet egy vállalatnak eLearning?

A közép és nagyvállalati képzések során is egyre inkább előtérbe kerül a költséghatékony, személyes jelenlétet nem kívánó oktatási módszer, az e-learning. De vajon mire tudjuk használni?

Rendszeres, ismétlődő oktatások

Minden vállalatnál vannak olyan képzések, amelyeket bizonyos időközönként kötelező, vagy érdemes elvégezni. A tematika nem változik, vagy csak csekély mértékben, a tananyag elkészítése így csak egyszer történik meg, később maximum egy rövid aktualizálás szükséges. Tipikusan ilyen lehet az adatvédelmi ismétlő oktatás, a munkavédelem, tűzvédelem területe, és természetesen minden vállalati előírás, szabályzat, vagy akár az ISO is.

Egyedi fejlődést támogató képzések

Természetesen egy vállalat életében kiemelt figyelmet kell fordítani az egyén karrier útjára, fejlesztésére is. Ilyen képzések lehetnek a nyelvi képzések, valamint az adott pozícióhoz tartozó szakmai tanfolyamok, egyéb cégspecifikus ismeretanyagok. Amennyiben egy-egy ilyen képzés anyagát kidolgozzuk, az elsőre sok időt vehet igénybe, viszont ne felejtsük el, hogy később ez már csak karbantartást igényelhet, és bármely dolgozóhoz könnyen el tudjuk juttatni.

Partnerek képzése

Ha Önnek olyan vállalkozása van, ahol a viszonteladókat, partnereket kell képeznie, akkor szintén jó szolgálatot tehet a NetSuli. A partnereinek még csak el sem kell menniük Önhöz, mégis egyszerűen, és megfelelő minőségben tudja nem csak oktatni, de még vizsgáztatni is őket, s mindehhez a tananyagot csak egyszer kell elkészíteni.

Webkonferencia

Digitális világunkban egyre inkább előtérbe kerülnek azok a megoldások, amelyek kényelmesek, biztonságosak, és költséghatékonyak. Nincs ez másképpen a megbeszélések, konferenciák esetében sem. Partnerei lehetnek a világ bármely különböző pontján, Ön mégis egyszerűen, és biztonságosan tud kapcsolatot teremteni velük, mintha csak egymás mellett ülnének. Nem kell nélkülöznie a prezentációt és egyéb, a megbeszélésen szokásos elemeket sem (pl. rajzos ábrázolás, jegyzetek).

Ha az Ön cégének is fontosak az innovatív megoldások, az alacsony kiadások, és a fenti professzionális megoldások, akkor kérem keressenek fel bennünket egy ingyenes bemutatóra!

Együttműködő partnereink

BIX
HP
Cisco
DirectAdmin
ISZT
cPanel
.hu Domain
RIPE

Találjon megoldást informatikai problémáira még ma!

Az IT-csapat megoldja!

 

Vállalkozásaink egyesített erőforrásokkal kínálnak egyedi és összetett hardver, szofver és online megoldásokat kihívásaira.

SzolgáltatásainkKapcsolat