Rólunk

IT-csapat kezdetek

Hogyan kezdődött

Az IT-csapat a felhasználói igények ismeretében jött létre. Társulásunk tagjai kiemelkedő minőségű szolgáltatsást nyújtanak ügyfeleik részére, és már számtalan ügyfél igényeit szolgálták ki közös együttműködésben, biztosítva ezzel a legmagasabb színvonalú kiszolgálást.

Együttműködésünknek köszönhetően az információ-technológia (IT) szinte minden területére van versenyképes megoldásunk. Ennek köszönhetően képesek vagyunk egymással együttműködve olyan szolgáltatásokat is biztosítani, melyet más vállalkozások csak részben tudnak teljesíteni.

IT-csapat küldetés

Küldetésünk

Olyan minőségi szolgáltatást nyújtunk, melynek keretében ügyfeleink megtalálják a számukra szükséges tevékenységeket. A számítástechnika, és információtechnika többé nem jelenthet kihívást üzleti tevékenységében, az megbízhatóan és költséghatékonyan kerül kialakításra és üzemeltetésre akár kisvállalkozásról, vagy nagyvállalkozásról van szó.

Közreműködésünkkel a legmodernebb hardveres és szoftveres megoldások előnyeit élvezheti, mely vállalkozásának alappillére a sikerhez vezető úton.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje egyedi ajánlatunkat, melyet minden esetben valós igényeinek megfelelően készítünk el.

IT-csapat szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Legnépszerűbb szolgáltatásainkról az alábbi menüpontokban tájékozódhat. Tapasztalatunknak, kiterjedt beszállítói hátterünknek és szakképzett kollégáinknak köszönhetően kijelethetjük, hogy bármely igényére tudunk megoldást kínálni. Egyedi igényiet kérjük jelezze felénk, és győződjön meg Ön is arról, hogy velünk jól jár.

Web kiszolgálás

Domain regisztráció, biztonságos levelezés és tárterület

CRM, E-learning

Ügyfélnyilvántartás, nyomon követés, távoktatási megoldások

Hardver

Számítógépes rendszerek kialakítása, karbantartása

Weboldal

Weboldalak, portálok és webáruházak kialakítása, üzemeltetése

GDPR

Adatvédelmi nyilatkozatok és eljárásrendek kidolgozása

Adatmentés

Online BACKUP megoldások, hogy adatai biztonságban legyenek

Találjon megoldást informatikai problémáira még ma!

Az IT-csapat megoldja!

 

Vállalkozásaink egyesített erőforrásokkal kínálnak egyedi és összetett hardver, szofver és online megoldásokat kihívásaira.

SzolgáltatásainkKapcsolat